Kake oppdrag fra ei venninne

Min venninne Heges tvillinger ble konfirmert denne helgen og jeg fikk æren av å lage selveste konfirmant kaken :-)Gøy når det er en av hvert kjønn og de får halve kaken hver.Kaken ble fylt med aprikoskrem og hvordan den smakte aner jeg ikke.
Liker jo ikke fløtekrem jeg da.

  

Noen timers arbeid med en slik kake men koser meg med det når det bare blir engang iblandt.Det var mange kaker i denne konfirmasjonen men gjestene var også skikkelige kakemonser, så veldig mange ble spist helt opp.Regner med det blir en slik neste vår også. Da har en annen venninne konfirmant.

Og kanskje en i september for en kjekk kar sørpå.

6 kommentarer

Edny Raknes Reiten

28.05.2012 kl.12:54

Herlighet for ei vakker kake! Jeg er sikker på at denne vakte begeistring både hos konfirmantene og alle gjestene. Så fin balanse du har fått til. Selv om det er mye arbeid, er det morsomt med slike spesielle oppdrag. Jeg er tante til tvillinger (jente/gutt), som skal konfirmeres neste år. Kanskje jeg skal prøve meg da?

Gudrun

28.05.2012 kl.12:56

Det var litt av ei kake. Den minner meg om kaka til ei venninne som fikk ett barn med fly og ett med storken. Begge ble døpt samme dag og kaka var selvsagt pyntet med fly og stork!!

Hege

28.05.2012 kl.17:45

Kaken var ikke bare helt nydelig å se på, men smakte deilig også:)) Ble tatt mange flotte bilder av den, og konfirmantene var kjempe fornøyd:)) Takk, takk <3

Bodil

28.05.2012 kl.17:55

Wow for ei flott kake :) Så flink du er, og for ein smart ide. Tippar den blei godt mottatt.

Oldemorbloggen

28.05.2012 kl.18:08

Har aldri sett maken til flott kake!

Hobbystua

28.05.2012 kl.23:12

Heisann:) Dette må være den aller fineste kaken jeg noen gang har sett,,hvordan er det mulig og få til noe så flott. Men etter alt jeg har sett av dine ferdigheter så må du være en 1000 kunstner:) Så kaken ble helt sikkert godt mottatt og smakte nok like godt som den ser ut:) Flink du:))

Skriv en ny kommentar

hits