Blomsterflor på 70 grader nordEtter 2 uker på ferie var mange av "grønnplantene" fra drivhuset blomstret.
Her en Petunia, million bells. Har selv tatt frø til denne hos min niese.

    

Har mange av disse - i forskjellige nyanser av rosa og rød.
Jeg trodde man ikke kunne dyrke disse fra frø men der tok jeg feil.En annen rosa skjønnhet - Nikkeknop. Første gang jeg har denne.
Når det er overskyet lukker den seg, slik som middagsblomst.Bruker å prøve ett par nye sorter hvert år. Denne skal jeg ha flere ganger!

  

Verbena har vært en favoritt i noen år nå. Frøene til disse ble plukket i Bulgaria sist høst ( ups - kanskje ikke helt lov det da...)Mange fine farger blandt disse, også blir de lave og tette.

  

Ser bra ut for årets bæravling også. Her bringebær og rips.Masse blomster på jordbæra og noen har knyttet seg allerede.Gulrøtter...Og masse krydderurter. Salaten er også klar for å plukkes av ganske snart.

 

Har i grunnen mer enn nok hagefigurer men disse to klarte jeg ikke å motstå.
Strevde litt med lesing i 1.klasse og kan en god del av leseboka om Fiffi & Foffo utenatt den dag i dag....

7 kommentarer

Josefine

15.07.2011 kl.11:20

Fint :)

ernashus

15.07.2011 kl.12:44

For et vakkert blomsterflor, imponerende! Ønsker deg en fin dag:-)

Lindis

15.07.2011 kl.16:34

Så flink du er med blomster!!! Har akkurat vært i Finnmark - kom hjem i går. Var i Kirkenes og kjørte hjem over Ifjordfjellet og Sennalandet, og da kom jeg til å tenke på hvor du holder til hver gang jeg så en hage med masse fine blomster. (Jeg har fulgt bloggen din ganske lenge) Her (Vesterålen) spiste jeg årets første multebær i går kveld) Ha en fortsatt flott og blomstrende sommer.

Bodil

15.07.2011 kl.18:05

Så flott blomsterflor! Jeg bor mye lengre sør, men har ikke på langt nær så mye blomster. Grønne fingre er noe jeg ikke er utstyrt med... Ønsker deg en fortsatt blomstrende sommer!

idabedrehelse

16.07.2011 kl.10:17

Det er var jo et hyggelig syn å komme hjem til :)

tubakk

17.07.2011 kl.20:39

Så flott hage du har. Ja, det har vært supert grovær der de siste ukene, mens du har vært på ferie og truffet resten av familien min.

fruensvilje

25.07.2011 kl.15:59

Du så mange flotte planter,trodde ikke att en kunne ta frø av disse typene eg heller,dette var smart:))og frø fra utlande burde gå bra så lenge du ikke tar med hele planten

Skriv en ny kommentar

hits