Sommer i nordEndelig litt sol og varme slik at måltidene kan inntaes på terassen.Drivhuset er blitt tømt og som vanlig var det litt for mange planter
- slik at noen måtte flytte til venner og naboer.Ikke alle er i blomst ennå slik som denne Verbena'en.Og skaugum begonia'en. Fått av min venninne, hege.
Den er i år blitt delt i to. Men kunne kanskje delt den enda mer.Vi er så heldige å to terasser. På denne er det alltid le for nordavind.
Her setter jeg blomster som trenger litt ekstra sol og varme.Terassene bindes sammen med denne trappen. Her sitter kjæresteparet mitt.
Dette er også plassen jeg inntar morgenkaffen min. Og min avdøde firbente venn, Mira, var en trofast morgenkompis.Mannen i huset laget uthus i fjor og da ble det en skikkelig arbeidsplass til meg.
Her kan jeg søle med jord og vann :-)Innerst i en lun krok her har krydderurtene fått sin plass. Enn så lenge.Rabarbra'en vokser villig. Skulle vel vært høstet snart.
Jordbærene er ennå under fiberduk, for å få litt tidligere avling.Og Lambi passer på mine blomstrende akeleier.Tror jeg erklærer sommeren for åpnet,
for disse flotte forglem-meg-ei'ene blomstret så flott med elva nå.

Én kommentar

ernashus

22.06.2011 kl.20:53

Nydelige bilder! Ser ut som dere har det fint i nord! Her er det kaldt og surt..Ha en fin kveld:-)

Skriv en ny kommentar

hits