Det blomstrer i hagen :-)

Selv om sommeren ikke har funnet veien hit ennå, er det noen tøffinger som titter fram uansett.

  

Marianøkleblom - trivelig med slike gule blomster som lyser opp i vårhagen.
Og aurikkel, fått av min tante for noen år siden.. Primula - litt usikker på navn - Lofot primula kanskje ? Også en tidlig blomstrende sort.

 

Steinbedet jeg lagde for ett par år siden har fått store flotte planter i år.

 

Rød rosenrot. Hardfør og flott.

   
I drivhuset er det ennå litt lite blomstring, men noen få er sprunget ut. I denne hylla skal det helst ikke være blomster eller knopper.
Her er det mye spiselig. Rosmarin, basilikum, oregano, sitronmellisse, timian, gressløk og hvitløk. Bruker av de allerede.Ny sort i drivhuset i år: Hvite ranukler. Litt spent på disse. Kjøpte de som løk og ennå ser jeg ikke knopper på de. Lurer på om jeg kan ta vare på løkene over vinteren og plante de neste år også? 

Ampler og verandakasser er klare for å flytte ut.
Venter bare på litt sol og noen flere plussgrader :-)

3 kommentarer

ernashus

06.06.2011 kl.23:15

Så fint det blomstrer hos deg! :-)

Hobbystua

07.06.2011 kl.13:32

Heisann:) Dette var nydelige og botaniske bilder du har tatt,,selv om sommeren lar seg vente på hos deg så trives sannelig blomstene. Men mye fint du har i drivhuset,,det er sikkert artig og kunne se det spirer og gror der. Ja her sliter vi med og sovne om kveldene nå,,18 varmegrader kl 12 i natt,,så nå er det lommert og overskyet. Torden på gang igjen. Håper Dere også snart får finvær:))

Turid

07.06.2011 kl.15:40

Frodige blomster hos deg , som venter på en flott sommerdag. Blomstrer her også , både utomhus og i drivhus- har satt ut de mest hærige, mens de andre venter på litt merer stabile temperaturer og noen nye kasser som er under produksjon.

Ha en flott dag du husker vel handelen våres.

Skriv en ny kommentar

hits