Sminkepung og pompadourHadde en bestiling liggende på ett sett til en ung jente.Hun hadde sett en tilsvarende i hvitt og rødt men ønsket seg noe med fiolett og sort.Bunnstoffet her var så fint i seg selv at dekoren måtte være enkel.
Men hun ville gjerne ha litt vintage bilder.Snorendene fikk hjerter som pynt.Sminkepungen ble sydd i samme stoff og stil.Tror jeg må titte på nett etter dette stoffet. Det var nydelig.
Min bit var  kjøpt i Oslo på en butikk som ikke har nettsalg.
Settet er avlevert og er tatt i bruk.

5 kommentarer

Hege

23.04.2011 kl.19:50

Nydelig, skjønner du har kosa dæ på syrommet,ja:) Deilig med noen fri dager hjemme å, kjenner jeg. Sees imårra:))

AnneH

24.04.2011 kl.10:17

Ja, det settet må jo mottageren være fornøyd med. Det var kjempeflott. Er enig i at stoffet i seg selv var dekorativt også. Håper du finner det igjen.!

25.04.2011 kl.21:34

Stoffet var fantastisk pent! Skulle gjerne fått tak i det selv...hvor i Oslo kjøpte du dette? :)

Hobbystua

26.04.2011 kl.23:36

Hei og vel overstått påske:) Dette var rett og slett lekkert sett,,og stoffet er nydelig. Passer jo godt til en yngre garde,,men hadde gjerne brukt dette selv også. Håper du også har fått kjenne på våren,eller er det kanskje litt for tidlig for dine trakter? Men jeg ønsker deg en fortsatt strålende uke:)

Turid

27.04.2011 kl.16:46

Lekre produkter fra dæ , som vanlig-likte godt fargene på disse to som du har sydd. Lenge siden æ har vært innom her, ser jo at æ har gått glipp av den lykta du har kjøpt - den va bare råfin!!! Er det bohus eller hvor er du finner slike herlige ting? Må jo spørre pris å - kan æ det? Ellers får æ si - veloverstått påske til dæ!

Skriv en ny kommentar

hits