Puter til spisekroken

Fikk denne benken i høst og brukte bare ett par puter sydd for hagen på den.Nå var det tid for å fornye her og valget falt på dette stoffet.
Stoffet er en duk fra Kremmerhuset.Putene ble veldig enkle og ble ikke quiltet.
Dekorert med tekst og vintage bilder.Fornøyd med denne delen av stua nå. Handymannen har jo laget hylle og her har våre to hunder fått sitt navn som dekor.Prosjekt bort med syrelutet og trehvitt er ikke helt ferdig ennå.
Har ett skap og skrivebord som må males og etterhvert skal våre brune hyller byttes ut med en veggseksjon, forhåpentligvis den jeg ønsker meg fra IKEA...

Det er jo bare 60 mil til nærmeste IKEA fra oss....
Og mannen vet ikke at han skal være med dit....

5 kommentarer

Rita

16.02.2011 kl.09:26

Så nydelige puter! Du er bare så utrolig flink! :)Nydelig hylle, men kjempe fin dekor. Når jeg en vakker dag får meg hus, så ønsker jeg også en slik benk :)

AnneH

16.02.2011 kl.10:09

Nå måtte jeg smile. Med 60 mil å kjøre til Ikea, antar jeg at du må be mannen med på en koselig weekend med overnatting. Flotte puter du har sydd. Jeg skulle ønske Kremmerhuset var nærmere meg, for det var et koselig stoff!

Hege

16.02.2011 kl.20:14

Skikkelig lekkert i "kroken" din nu, handy man e flink han:) Du får nu fortelle han hvor dere skal når du har lurt han i bilen..:))

Hobbystua

16.02.2011 kl.21:28

Nydelige ting som vanlig fra deg,,lekkert alt du syr. Og jammen er du heldig som har en slik handymann,,for denne hyllen er jo mye finere en den du får kjøpt på Ikea ihvertfall:) Lang vei dit for deg,,jeg selv kan dra 10 mil inn til Oslo for å komme på Ikea,,men har aldri satt mine ben der enda. Men skulle det dukke opp en forretning her nede så kan det jo tenkes at det blir handel. Må du ha en fin kveld:)

tubakk

19.02.2011 kl.12:09

Du syr så mye fint, og jeg når ikke å kommentere etterhvert. Likte godt disse putene, og de posene med sommerfugler var også helt nydelige. Jeg får ikke gjort stort, for tiden blir det mest å starte på nye store prosjekter. Ingenting blir ferdig, enda iallfall. Går du inn på bloggen min, kan du støtte meg med en stemme på et teppe jeg har meldt på i en konkurranse. Varer fram til søndag kveld. Er på 3.plass akkurat nå, så det er spennende. God helg til deg!

Skriv en ny kommentar

hits