Småplukk
Før jeg dro en uke til varmen ble det sydd litt småplukk.Huff da - uklart bilde.
Men dette er en dress som er pyntet litt på. Til En 40 års handyGirl.Dressen er levert og falt visst i smak hos mottageren.

  

Midjeveske - sydd for å ha med på ferie. Flittig brukt der.En liten eske fylt med Tilda figurer. Nesten ferdig - men mangler de små detaljene som jeg liker å ha på de. Her er engler, snegler, bier og frosker. Dette skal ikke bli UO'er, så disse skal bli ferdig i helga!Når man har en uke i varmen hvor man bare går til og fra solseng, matbord og annet bevertning er det godt å ha med litt håndarbeid - slik at man føler at man gjør noe nyttig. Fikk heklet en veske, som skal gies bort i gave: samt sydd stitchery'ene til denne løperen:Fikk mønster og stoff i bursdagsgave i sommer men hun som ga det hadde ikke fått tak i alle stoffene og heller fylt på med noen andre blå. Så da blir det nok min egen versjon av denne.

2 kommentarer

Hege

03.09.2010 kl.20:25

Skjønte nok at du hadde håndarbeid med i kofferten:) Regne med både tildaer og frosker blir fin med litt stasj på:) Har også lyst på den tilda boka,gi et hint om du finner ut noe:))

Kate

14.10.2010 kl.22:45

Så arti å se den her også. Den er flittig i bruk:-)

Skriv en ny kommentar

hits