Hagen er klar for å nytesEndelig fant jeg stoler som passet til bordet og benken jeg kjøpte i forfjor.
Det var kun Jysk som solgte delene hver for seg.Denne flotte trekassen fant Hege og jeg ett eksemplar hver av på en hage-handle-tur til Alta. Den flotte kruken er en gave og vannkanne i samme serie ble også med hjem i Hege's bil....Enda litt nytt av året, knaggrekke fra Nille. Lyktene har fått noen lag med spraymaling og ser mye flottere ut nå.Handy-mannen min har laget slike plantetrapper til meg. Skulle bare ha en - men plutselig kom han hjem med fem...Slike veggoppheng har han også snekret til meg. Så her havner nok litt vind- og regn bestandig dill. Dette er terrassen på sør siden av huset.Flere plantetrapper her.... Terrassene henger sammen med en trapp.

  

Her sitter ett kjærestepar å passer på min Dronning Ingrid, og fire Pelargoni'er som jeg har overvintret fra i fjor. De er litt små ennå men denne uken så jeg den første knoppen der.
På denne trappen inntar jeg ofte morgenkaffen :o)

  

I en søt lilla krukke fra Kremmerhuset står det Lavendel som dufter himmelsk. Den blå, søte heter på Latin chaenorrinum, vet ikke norsk navn - men skjønn er den.

 

I krukkene på veggen er det hengepetunia. Litt små ennå men de kommer seg. Den rosa petunia'en har også fått stå litt under tak. Disse er jo ikke så glad i regn.Disse to vet også å sette pris på sommer og terasseliv. Skjønte ikke hvorfor min hundefontene gikk så fort fri for vann før jeg fersket unghunden i å bruke den som drikke skål :-)Så nå er det bare å vente på at resten av sommeren bringer oss fine dager. Så langt har det ikke vært noe å skryte av...

4 kommentarer

Bodil

06.07.2010 kl.14:42

Utrolig fint du har det:) titter rundt for å bli inspirert til min egen hage. Her var det mange gode ideer:)

malla

06.07.2010 kl.15:09

Så flott du har laga det. Det ser kjempekoseleg ut. To flotte hunder også.

Ha ein fortsatt god sommer.

Bodil

06.07.2010 kl.19:23

Så koselig hage - håper dere får nyte den mye i sommer. Jeg har lenge ønsket meg noen lignende "hagetrapper", så nå skal jeg vise bildet av dine til min far og ønske meg noe lignende til jul... God sommer.

Trollkåno

07.07.2010 kl.00:08

Får håpe på varme og fine sommardager, so du kan riktig kose deg....på den fine plassen.....so fint alt saman.

Skriv en ny kommentar

hits