Inne og ute arbeid

Det våres i hagen sakte men sikkert.Mai er en travel måned både inne og ute. Sist helg ble omsider det siste trehvite panelet malt i stua og i trappeoppgangen.

  

Har lenge tenkt at både brystning i stua og panelet ned trappa burde vært tatt - og omsider fikk jeg gjort det.Var jo igrunnen ikke så mye arbeid. 1 dag pluss litt småtteri.Og lysere ble det... Men bord og stoler må nok også få litt hvitmaling...I drivhuset er de første blomstene tittet fram. Kniper mange sorter tilbake, slik at de skal bli kraftigere men noen få lar jeg stå, slik at det kommer litt farge.Ute i hagen stikker også noen hardføre små hodet over bakkenivå.Har litt planter ute også. I ett plastdrivhus og litt i isoporkasser.Har vært utrolig flott vær men også kalde netter. Stemoren i isoporkasser hadde hatt 1,8 plussgrader en natt.Inne er det skjønne knopper på mine avleggere av Flittig Lise. Regner med at de blomstrer i løpet av helgen.
Denne uken og sikkert endel av helga har mannen og jeg malt grunnmuren på huset. Mor sjøl måtte til pers når det skulle males bak en rekke rosebusker med maaaasse torner :o)

2 kommentarer

Hege

06.06.2010 kl.15:43

Super fint det ble med hvit maling, må nok komme på en inspeksjon snart:)

leirabestas

08.06.2010 kl.08:26

Her var det idyllisk,det ble lekkert med kvitmaling.

Jeg er også en steinelsker ,og falt pladask for steinbeddet ditt,den store steinen var full av liv

Skriv en ny kommentar

hits