Engle girlander

Har sydd en englegirlander etter mønster fra det siste Tilda heftet.Disse er hjerte venninner og ser nesten ut som tvillinger.En liten rose i håret markere at sommeren nærmer seg, selv om det ikke ser slik ut her nord for tiden.Veldig enkle å sy. Kjolene ble litt korte, det får jeg rette på neste gang.Ellers er det lite tid på syrommet men desto mer tid i drivhuset. Margerittene vokser og trives.Her er en bitteliten salvie. Som skal vokse seg stor, flott og rød.Utenfor drivhuset er det ikke særlig sommerlig. Men det kommer seg vel etterhvert.Med sur og kald vind ute blir det litt rundvask inne. Da må mannen til med drillen og henge opp litt ny stasj :o) Disse hyllene er gjenbruk, er mange år gamle og har fått noen strøk med hvit maling. Rute opphenget har handy mannen min laget :o)Ønske dere alle en riktig fin helg. Neste uke skal jeg til Kiel. Der vet jeg om en flott sybutikk så kanskje blir det tid til en tur dit :o)

6 kommentarer

Hobbystua

30.04.2010 kl.15:12

Heisann:) Flotte vårlige engler på en snor,,og artig å se at det spirer og gror med margerittene dine.Men snøen i hagen kunne sikkert vært foruten vil jeg tro. Men det blir vel en ordentlig vår hos deg snart også får jeg håpe. Ønsker deg en riktig fin helg og en koselig reise til Kiel snart:)) Sender over en nettklem fra Østfold:)

01.05.2010 kl.12:51

Å - så flotte. Ønsker meg ;o) Fyller jo halvt 90 i juni...

Klem fra Karin

Bodil

01.05.2010 kl.15:45

Så søte og herlege englar, og så koselege hyller du har! Ha ei fin helg :)

Kristinshobbyarkiv

01.05.2010 kl.18:49

Kjempefine engler!! Hvilket hefte?? Eller mener du bok??

Har bestilt meg Tildas hus, og gleder meg til å få den.....:))

Ha en fortsatt fin helg.....

tubakk

03.05.2010 kl.22:27

Flotte engler. Ser at du synes det er enkelt å lage dem, men jeg synes jo det er vanskelig å stappe så tynne armer og bein. Du får ta bilde av butikken i Kiel og sette på bloggen. Jeg skal dit om en måned. Kanskje finner jeg den.

Sissel Slåttedal

04.05.2010 kl.09:35

Hei Kjersti! Nå har jeg fått engelen Lisbeth bestilte av deg som 50 års gave til meg, den var nydelig! Ble helt rørt, så nusselig liten hekleejakke og "småsko". Kjempefin blogg du har, kommer nok innom og ser av og til. Hilsen Sissel

Skriv en ny kommentar

hits