To tepper på bestillingFør påske sydde jeg ett par tepper på bestilling. Dette er ett vognteppe til en liten pike som ble døpt i påsken.

  

Denne gangen fikk baby'en sutteklut og musefletter. Og brune dåre lokker...

 

Teppet ble foret med rosa fleece med hvite prikker og fikk seg en real omgang i vaskemaskinen før det ble levert. Bruksting til barn mener jeg må tåle er skikkelig 40 graders maskinvask.

  

Jenta har fått navnet sitt øverst og alle viktige datoer og vitale mål i nerkant.Hun som bestilte var kjempe fornøyd, så får vi håpe baby og foreldre også liker det.Neste teppe var en bestilling som ei bestemor skulle gi til sitt barnebarn, som fylte 8 år. Hun er veldig glad i hester men i mitt stofflager var det ikke antydning til stoffer med hest på. Ikke så mye som ett sy-på merke eller knapp heller.Bestemor hadde bilde av jenta på hesteryggen, så da ble det løsningen.Fant litt flere hestebilder og dekorerte med samt litt typisk jente-stasj.Teppet er overlevert bestemor, som likte det veldig godt. Jeg vet at jeg skal gå til innkjøp av litt hestestoff og kanskje ett par stryk-på merker og litt knapper til en senere anledning.Dette var ett veggteppe så jeg laget oppheng på baksiden slik at de kan bruke en kort gardinstang som oppheng.Ellers er en deilig påskeferie dessverre over. Påsken i år innebar både ski og scooter turer ut i flott Finnmarksnatur. Og søvnige kvelder etter mange timer ute i frisk luft.Påskeaften er det tradisjon hos oss å reise på stadioncrossen i Karasjok. Her er det dattra's kompis, Lars, i aksjon. Han ble visst nr. 5 totalt i sin klasse. Påskefeiring byr på mye god mat og kanskje endel usunne ting. Da er det greit å balansere med en frisk fruktsalat. Nå er det hverdag igjen med knekkebrød og youghurt.

12 kommentarer

tubakk

06.04.2010 kl.10:32

Hei. For et flott teppe du har sydd til ei flott og blid jente, Sofie Emilie. Fikk sett henne, men fikk ikke med meg dåpsdagen der oppe. Hadde noen fine dager der i alle fall. Synd ikke jeg fikk treffe deg. Men jeg regner med du har fått hilsen ifra meg. Ha ei fin uke!

Hobbystua

06.04.2010 kl.10:47

Heisann:)) Det er jo så vakkert det du har sydd her,,og som jeg sier hver gang,,du er bare helt enestående flink med syingen din. Ønsker deg en fortsatt fin uke:))

Bodil

06.04.2010 kl.19:17

Du er så flink og greier å laga alt så personleg. Sikker på at dei som får det er kjempefornøgde. Ha ei fin veke :)

Hege

06.04.2010 kl.21:12

Såå nydelig teppet ble,det måtte mottakeren bli glad for.Flott pute,har litt heste stoff igjen her, bare hent når du treng:)

Åhh den salaten så lekker ut,virkelig noe man treng i disse dager...:)

06.04.2010 kl.21:29

Desse litt rampete babyane er heilt herlege. Nydeleg teppe.

Anne Kristine

07.04.2010 kl.10:56

eg elska øverste teppe.. ordentlig festlig og skapt før å spre godt humør ;)

Kristinshobbyarkiv

07.04.2010 kl.21:36

Så utrolig fint teppe. Skulle vært artig å kunne bruke symaskinen min til slikt!! :o)

anka

08.04.2010 kl.20:22

Knallflotte tepper du har sydd.

Ja vi som bor her nord, skulle ha kunne tatt fritt hver gang det var flott vær...

Det er ikke ofte vi har så flot vær ei heil påske:o)

Ønske deg ei flott helg.

Berit

09.04.2010 kl.20:05

Hei!

Fine og personlige tepper du har sydd. Det ligger en award til deg på bloggen min. Berit

Marita

10.04.2010 kl.18:32

Så vakre tepper. Tipper de gjør lykke hos mottakerne!

Det ligger en award til deg i hagebloggen min. God helg!

Mamman til Sofie Emilie

02.05.2010 kl.14:09

Teppet er helt nydelig, vi ble kjempeglad for gaven når vi fikk det. Sofie bruker det hver dag når vi er på trilletur:)

Mamman til Sofie Emilie

03.05.2010 kl.21:17

Vi fikk det nydelige teppet i dåpsgave og bruker det daglig når vi er på trilletur:) Får mange kommentarer fra folk som syntes det er fint:)

Skriv en ny kommentar

hits