Såtid for hage engler

  

Denne har fylt lommene med frø og funnet fram redskaper.Kroppen til denne engelen har vært en ufo, som har ligget på syrommet sammen med to nakne harepuser ganske så lenge. I Tilda's hefte er topp og tigts sydd som endel av kroppen men slik ble det ikke her.

  

Under snekkerbuksa har hun fått en blomstret topp med blondekanter. Rynket litt på armene og litt rundt halsen slik at passformen ble bedre.

  

Samme blomsterstoff ble brukt til oppbretten på buksa. Skotøyet ble sommerlige sandaler.

  

Der det er blomster trives insektene, her en bie på pinne - innkjøpt for endel år tilbake - og plutselig ble det bruk for den :-) Ble så inspirert av min hage engel, så rett før påske kom mold og frø fram hos meg og noen sorter ble sådd.De har fått låne syrommet mitt i påsken for å spire. Satte på litt varme og lys og vips så ble det grønt.Har med vilje sådd litt sent i år da jeg ikke har plass til så mye innendørs. Strømmen er rådyr så jeg har ventet i det lengste med å fyre opp drivhuset - men i går startet jeg med å prikle de første.

  

For første gang har jeg overvintret Pelargonia'er. De har bodd på vaskerommet i vinter og fått en skvett vann iblandt. For litt siden klipte jeg de kraftig ned og satte de ved ett litt kjølig vindu i stua. Alle fire ser ut til å komme seg, så her blir det nok ett par til i løpet av sesongen :o)
Har fått ett par flotte awarder. Disse skal jeg blogge i eget innlegg litt senere.

3 kommentarer

AnneH

14.04.2010 kl.11:59

Det var da en alldeles fortryllende engel. Helt skjønn. Du er så flink med detaljene. Det må jo gå riktig så bra med blomsterdyrking når det er en sånn engel som overvåker det hele.

Sissel`s Syglede

14.04.2010 kl.15:54

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-))

Du har en utrolig flott blogg og lager mye fint.

Tusen tatt for titten. Ha en finfin onsdag

Hilsen Sissel

connie leira

14.04.2010 kl.20:01

Så flink du e,med både frø og sømm.Elsker engler

Skriv en ny kommentar

hits