Ikke en påske uten påskeharerDisse to harepusene har ligget nakne på mitt syrom en stund. Nå har jeg hatt en UFO runde så da fikk disse litt klær på kroppen...

 

Er man jente, så hører blonder og sløyfer med som pynt.Harepusene heter Pocket & Floss og er sydd etter et Melly&Me mønster.

  

Gutten fikk miniknapper på overallen, lomme med dekor og litt sveisen oppbrett som matchet kjolen hennes.De er nok kjærester disse to, akkurat som de to jeg sydde til meg selv i fjor.Og tenk - disse to har flyttet sørover allerede....

Nå har jeg omsider tenkt å ta påskefri. Jobber til 12 i dag, så er det litt pakking og hyttetur resten av påsken.Blir mye utetid og av erfaring så vet jeg at det ikke blir gjort så mye håndarbeid men jeg har nå lurt med meg litt strikketøy.Strikker en Per Spook genser til meg selv. Bolen og en arm er ferdig og kanskje får jeg strikket litt på den andre armen i påsken.Ungene får hver sine påskeposer, sydd for noen år siden og fylt med slikt som de liker. Falt for disse søte eggene på Kremmerhuset. Det ene har jeg fylt til min kjære, med litt spiselig og drikke... Det andre må jeg nok selv fylle om jeg skal ha noe håp om litt påskegodt.Da ønsker jeg alle mine blogge venner en riktig god påske.
Vi sees i april - håper jeg ikke blir lurt i morgen ;-)

6 kommentarer

Hobbystua

31.03.2010 kl.12:11

Heisann:) Jeg blir helt stum av beundring hver gang du legger ut noe nytt her. Påskeharene er helt skjønne og med så pene detaljer på dem. Du er en dyktig og kreativ dame med mye kunnskap innen håndarbeider:)) Ser ut som det blir en fin og mønsterrik genser du strikker også.

Ønsker deg en riktig så fin påske med noe godt i egget ditt også.

Stor klem fra Marianne:))

Merethe

01.04.2010 kl.21:59

Hei du, jeg tror jeg må legge inn bestilling på tre sånne poser... Får aldri plass til alt i eggene.

Sånn genser hadde jeg en gang i tiden, den er så fin :)

malla

02.04.2010 kl.13:42

Nydeleg par du har laga. Flott gensar du held på med denne strikka eg til mine tre gutter når minstemann var baby.

ha ei kjempefin påske!

Karin

03.04.2010 kl.01:57

Jeg er ganske ny i denne verden, "blogging". Bloggen din er veldig fin, jeg

liker å se gode håndarbeider som her. Du kommer sikkert med mer fint senere, så jeg titter nok innom igjen :-)

Et spørsmål, får en kjøpt mønsteret til Per Spook genseren noen sted nå for tiden? Jeg har ikke spurt meg om, men det var fristende å spørre deg her og nå.

Takk for titten :-)

Karin

Husmorskolen

03.04.2010 kl.11:04

Hei, jeg har testet ut bloggtrafik - meldte meg inn på torsdag og har fått 446 lesere fra denne linken siden da - anbefaller deg å gjøre det samme.

Du vil garantert få flere lesere - det tar et par minutter og er helt gratis.

Følg URL min :) Lykke til!!

Sissel

04.04.2010 kl.19:47

Så nydelige påskeharer, jeg er imponert over allt det du lager, er så trivelig å følge bloggen din, blir kjempe inspirert :-)

Fortsatt fin innspurt på Påska.

Klem fra Sissel

Skriv en ny kommentar

hits