Jeg fortjener vel noe nytt....

Når man syr mye, både for salg, gaver og bestillinger har man lett for å ikke lage noe til seg selv. Men nå har jeg sydd en ny duk til salongbordet og startet på noen nye juleputer til sofa'en.    

  

Duken er dekorert med bilder av gammeldags jul, quiltet og pyntet med en rød quiltesøm.
Har sydd en til - i gave til ett vennepar - men de bildene får vente litt...

 

Tenkte jeg skulle vise veggopphenget mitt, som ennå er pyntet for advent. Litt lilla hjerter, sløyfer og litt pynt som har med vinter og jul å gjøre.

    

    

Mange av disse småtingene er gaver fra venninner og rommer gode minner. Sølvskoene er plukket i en restekurv på KappAhl. Synes den rødlilla kjolen er så skjønn, den er i netting.

  

Denne duken ble sydd til jul i fjor, så nå har jeg fornyet begge bordene i stua. I huset her er det ikkeno' julestress. Vi har liksom bare å vaske huset og pynte igjen. Vaskingen tar far og ungdom seg av mens mor nok bestemmer over dekoreringen. Ønsker dere fine førjulsdager alle sammen :-) Håper snøen daler ned....

3 kommentarer

Turid

19.12.2009 kl.18:17

Så flott duk du har forært deg sjøl, det har du sannelig fortjent- tenker det går noen meter med sytråd og stoff som blir andre til gode i løpet av et år.

Likte godt veggopphenget ditt- samme "dillet" henger her hos mæ også på ei vindusramme med hønsenetting , som æ har "snekra " på. Der henger også kortet æ fikk fra dæ med premien æ vant i fjor.....gjett at æ e`gla i den strikke pungen!

Var i Alta i går, fant da ei søt hylle med speil og kroker , som passa helt på do- den må æ nok vise frem på bloggen.....

Kos dæ no, å kjenn etter at julefølelsen sniker seg inn på dere - her å me julesne , nydelig.

Cecilie

19.12.2009 kl.21:04

Nydelig duk og velfortjent gave til deg selv. Fint å belønne seg selv iblandt også...

AnneH

20.12.2009 kl.10:30

Er innom for å ønske deg en riktig god jul!
Det er så koselig å følge bloggen din og se alt det flotte du lager.
Det opphenget ditt var forresten nydelig. Fint å kunne henge opp ting, og enkelt bytte det ut igjen.
Kos deg med julesying. Jeg gjorde ferdig årets juleduk i januar, hyggelig å ta den fram nå!

Skriv en ny kommentar

hits