Blanke ark....

... er det ikke men dette er det stadiet jeg liker best når jeg syr. En ferdig quiltet løper hvor bare dekoren gjenstår.

img3412   img3414

Dette er to bestillinger. Den grønne skal bli en påskeduk med kyllinger og egg og kanskje en harepus. På den Beige/brune har bestilleren ønsket seg vintage engler, hjerter og blonder. Håpet er å få disse ferdig i helga slik at de kan avleveres før påske.

img3416   img3415

I dag har jeg satt på varme i drivhuset. Tørketrommelen er full av småe planter som nå er klar for å prikles. Har sådd stemor ( som spirte litt dårlig :-( ...), petunia, plox, verbena, lavendel, middagsblomst pluss noen stauder, som ikke har stukket hode opp av jorden ennå. Den på bildet til venstre er pelargonia. Aldri sådd denne før men har hatt pelargonia uten at jeg har klart å berge de over tid. Håper det går bedre med disse. Og altså - blomstene står oppå tørketrommelen ikke inni ;-)

I morgen er det varslet bra vær og da blir det en tur litt langt avgårde med bil, for så å kjøre en stund til ett godt fiskevann. Håper fiskelykken er med oss men jeg pakker litt pølse og brød, sånn i tilfelle.

img3154

Kunne ønsket meg noen slike til dessert også men her ute i ødemarka er det dårlig tilgang på slikt. tror jeg må spørre min søster veeeeldig pent om hun kan kjøpe meg seg noen kurver når hun kommer på påskeferie om en uke.
2 kommentarer

snakkemunn

27.03.2009 kl.20:50

Så driftig du har vært. Mye inspirerende du jobber med. Jeg har sådd pelargonia og fikk mange fine planter av de. Jeg har aldri fått til å overvintre de. :-)

Anne

28.03.2009 kl.11:01

Jeg lurte litt på det med tørketromlen ja! Så for meg plantene som ble kastet rundt. Mye fint du har sådd. Skal bli spennende å følge utviklingen.

Skriv en ny kommentar

hits