Bare hemmeligheter....

For tiden produseres så og si bare hemmeligheter som skal til bursdagsbarn denne måneden. En liten snik-titt på ett prosjekt denne gangen også:

img3334

 En Isprinsesse. Under produksjon. Har quilting, stitching og litt dekorering igjen før denne er klar for å pakkes inn og gies bort. Denne vil nok gå under UFO-challenge da bunnen har ligget klar en stund og mønsteret har vært i hylla mi leeeeenge uten å bli prøvd.

img3296    img3297

Har strikket litt også i det siste. Enkle prosjekter som er fin å strikke mens man titter på TV. Her er en Thermis, strikket uten mønster. Smart, god og varm hals. Får se hvor denne havner.
En til VM-lue er også blitt ferdig, denne gangen i grått. Etter mønster hentet hos Lille rosin.

img3327

Denne er heller ikke tiltenkt noen spesielle. Vi får om noen vil ha den etterhvert.

Blir det litt tid for sying denne helgen må jeg først få ferdig isprinsesse prosjektet. 
Etter det har jeg lyst å prøve meg på en slik ruske-korg. Blåbærtua har lagt inn en kjempeflott forklaring på hvordan den syes. Ta en titt der :o) Jeg har ikke plastgranulat for å fylle puten men finner vel på en annen løsning.
Ønsker alle en fortsatt fin og avslappende gelg :-)


4 kommentarer

snakkemunn

14.03.2009 kl.18:36

Fine koselige ting har laget. Jeg er sikker på at de kommer løpende hvis du sier du har en så fin lue som noen kan få i familien. Ha en fin kveld.:-)

lappequri

14.03.2009 kl.18:39

Takk for komentaren din:-)) Spennede med hemmelige prosjekter,flotte gaver de får de heldige.Ha ei fortsatt fin og kreativ helg fra nord:-))

Christine

20.03.2009 kl.12:24

Nydelige ting du lager :) Skulle gjerne hatt noen slike strykemerker som du har :)Klem

Anne Kristine

06.04.2009 kl.01:04

flotte gaver du har laga.... va nok noen som blei gla før de

Skriv en ny kommentar

hits