Mens jeg venter (tålmodig) på sommeren....

... syr jeg bursdagspresanger, planter litt om i drivhuset og rydder litt i bed'ene. Noen i familien har bursdsag i juni og her er en snik-titt på hva jeg holder på med:
img0482img0483img0484

Bare fottøyet som vises her men de er snart ferdig, mangler bare litt frisyre og småpuss. En liten restesak er også blitt til på syrommet, er inne i en stoff-slanke-stim igjen og bruker bare det jeg har!
img0486

Får legge ut ferdig bilder når dette er sendt av gårde senere i uken. Som dere ser av bildet har jeg også fått meg ett par bestemorsplanter. En fikk jeg i gave, den andre bare ble med meg hjem fra blomsterbutikken når jeg skulle kjøpe gulrotfrø....  Og de var så lette å ta vare på, år etter år, sa damen i butikken.

Ellers lar sommeren vente på seg her nord. I helgen har det vært iskaldt (!!!) På tide at vi også får tint opp kroppene litt nå :o) Men i drivhuset vokser det som bare det og en og annen blomst har tittet fram ute i hagen.

img0426img0427
img0433img0442

Her er Alyssum, hagepoppel, blåøye og tvillingblomst. Klare til å komme ut bare temperaturen stiger litt. I år har jeg gjort klar alle verandakasser ,ampler og endel krukker slik at det bare er å bære dem ut når varmen kommer.

img0416img0423img0459img0415

Ute blomstrer primula'er og Iris, vi har fylt dammen og satt ut alle hagefigurer fo å pynte opp litt.

Mens jeg har skrevet dette har jeg spist jordbær ( det er jo sommerlig...) og hørt på Espen Linds nyeste sang, Scared og heights - kanskje en sommer-hit :o) Tror jeg har spilt den sånn ca. 20 ganger.....

4 kommentarer

edel

09.06.2008 kl.22:04

hei.Spennende å få se mer av duken eller hva det e som du har sydd. De dukkene tror æ atde ble fine, artig å lage slike. De pleier å ligne på noen som man kjenner, dem får litt sjæl.

steinbokkjen

10.06.2008 kl.14:39

Heisann!!Da ligg noko t deg i bloggen min! You make my day ;o)
kooooz deg

Aid

11.06.2008 kl.19:51

Det hadde vært artig å ta en engle/nisse/dukke kveld eller to utpå sommeren eller høsten kanskje... Nå er jo du så dreven at du kan sikkert gi oss mange tips også ;O) Dine ser hvertfall veldig fine ut!

Turid

12.06.2008 kl.23:48

Sommerlig hos deg , selvom tempen til tider ikke er tosifret engang....Sola skinner her hos oss, men ka hjelpe det , norda vinden har bestandig vært kald.....Hærlig sol ute nå, håper det holder til lørdag, skal ned i fjæra å feire bursdag , på oppfordring fra gode venner som vil feire at æ faktisk blir et halvt hundre år.......Tar omså Loppa bunaden(scooter dressen) på om det skulle bli nødvendig.Sommeren kommer nok til oss også, og skog brann trenger vi ikke å frykte......trasig er det for de som er rammet, evakuert fra gård og grunn.Takk for trivelige ord om strikketur på bloggen din, koselig det!Da sier æ god helg til deg, så satser vi på litt god vær i helga!

Skriv en ny kommentar

hits