Ikke alltid så vanskelig som man tror.....

Har hatt lyst å sy Tilda's engler lenge men har vegret fordi det virket vanskelig og pirkete. Men nå har jeg gjort det!

img1158img1162

img1157img1155

En blå, lyshåret og en rød brunette har blitt til denne helgen på mitt syrom. Hva jeg skal gjøre med dem vet jeg ikke ennå, blir kanskje gaver til noen. Og - det var ikke sååå vanskelig, litt småpirk med kragen og litt håndsøm men det gikk greit. Engelene er blitt til fordi jeg var småsyk etter skituren i går og måtte holde meg innendørs. Og alt mold'en i drivhuset var frossen ennå slik at jeg måtte vente litt med prikling.

img1102img1103

En liten Miss Kitty pose er også blitt til, min venninne Hege hadde stitch'et og sydd en toalettmappe med denne katten på - noe jeg synes var kjempesøtt. Fint å ha på lur som smågave :o)

Ellers har jeg vært i Oslo sist uke på kurs. En snartur innom Panduro ble det men jeg var flink, bare litt Tilda hår og hudstoff samt konvolutter til konfirmasjons-invitasjonen. Kanskje bra å ha det travelt, da sparer man noen kroner.
Skal tilbake til Oslo i slutten av April, da blir det garantert en tur innom Kathrine's Quiltestue og da skal jeg oppheve stoffslankingen min!!! Begynner faktisk å bli slunkent i noen av kurvene, bl.a. beige, hvitt og sort. Gleder meg til å shoppe stoff igjen :o) !!!!!!!!!!!!!   Ha en fin uke alle sammen :-)

3 kommentarer

Liven

30.03.2008 kl.21:43

Så fine ting du har sydd!! Er så glad i disse Tildaene jeg. Og har jo skjønt at Hello Kitty er det store blandt jenter for tiden.Ha en fin uke!!!

Hege

31.03.2008 kl.21:22

Åhh,så fine engler,er nå ganske så sikker på at det er en del små pusk med dem.Hadde aldri gitt dem bort:)Ergelig med olje søl på duken,skal ringe å sjekke når han kommer igjen,blir vel et par måneder til han dukker opp.Vi snakkes

-elin-

02.04.2008 kl.12:58

Hei !Lenge siden jeg har vært inne her hos deg nå ser jeg.

Så mye fint du har laget i det siste.

Lar meg alltid inspirere her hos deg !

Skriv en ny kommentar

hits