Mindre vasking og mindre rydding - forhåpentligvis....

img9358img9359

Dette er den nye duken til bordet vårt foran TV'en. En svart duk med lommer på siden til alle fjernkontrollene og med en god strikk fra hjørne til hjørne for å holde den på plass.
Det bordet er litt min hodepine!  Her sitter alltid ungdommen å ser på Tv og spiser, bordet er stadig overfylt. Dette er ett forsøk på å få det litt mere ryddig og faktisk selv få plass til å sette ned kaffekoppen en gang i blandt. Fargen ble valgt med tanke på at alt jeg har lagt på dette bordet blir skittent ganske så fort. Time will show...

img9493

Har vært i Alta denne helgen og besøkt min venninne og hennes tre barn. De to største ble syv år og lørdag var det disco bursdag med 25 ungen og endel tenåringer og voksne. Full trøkk i noen timer men ungene stortrivdes på dagen sin.
Litt shopping ble det også, som vanlig. Har fortsatt mitt stoffslanke prosjekt og kjøpte ikke lappestoff. Men jeg fikk fylt opp litt med ensfargede stoffer, noe det begynte å bli smått med.  Selv om Jysk ikke er min yndlingsbutikk så måtte jeg innom å kjøpe disse fem meters rullene med stoff, og de er skikkelig billig! Den stripete rullen ble bare med.... Kostet bare 30,- for fem meter, dvs. 6,- pr.meter!!!

img9495

Endel garn til stitchery'er ble innkjøpt og glidelåser til syprosjekter. Knapper har jeg egentlig for mye av men disse ku-knappene kunne jeg ikke motstå - de kommer nok på ett prosjekt snart. Ha en fin uke, her nyter vi endelig litt sol igjen etter en lang mørketid.

8 kommentarer

Merethe

28.01.2008 kl.18:55

HeiJeg er da på blogen av og til, men du vet..jeg koker fort over når jeg får for mye å gjøre...Vi var med på sparkiaden i helga, det var gøy! Anbefales...Hva var ønsket ditt? Nå er jeg i Tromsø, så hvis det hadde noe med garn å gjøre så...

Hege

28.01.2008 kl.19:53

Åhh,det var billig flott stoff,jysk kan glimte til noen ganger,kanskje vi når en tur dit på lørdag??Smart duk,håper ungdommen finner lommene:)

edel

28.01.2008 kl.20:18

Hei igjen.Kor smart det var med den duken, kor finner du på alle ideene?Det er alltid lurt å ha litt stoff liggende,man vet aldri når

man får syånden på besøk.

Turid

29.01.2008 kl.15:34

Stilig duk, noen og enhver kan hvis trenge en sånn.Passe dårlig plass her også til kaffekopper når gjengen samles.Ser du har hatt bursdags og shoppehelg i Alta , skikkelig kupp har du gjordt, blir nok mye fint produsert fremover tenker æ.Ha ei flott uka! Hilsen fra Turid.

Mita`s hjørne

30.01.2008 kl.08:51

Den duken var jo bare supersmart... her ligger fjernkontrollene over alt - og ingen finner de når de skal brukes...he,he...Ha en koselig dag og uke...

Aid

30.01.2008 kl.20:10

Det var en smart duk. Jeg ser at du fikk handlet litt i Alta også. Jeg fikk med meg et par nøster og noen knapper, også en ny broderi ring og et par sko på tilbud...+++ :o)

Haldis.

03.02.2008 kl.19:48

Smart duk,har samme problemet, lite bord med mykje oppå.Du har mykje fint i bloggen din.

AnniP

07.02.2008 kl.20:36

Tak for hilsen i min blog, har lige hygget mig med at kikke på alt det fine du har syet, kan specielt godt lide de fine broderier.

Skriv en ny kommentar

hits