Førjulstid......

.... med baking, pakking og forhåpentligvis litt tid til kos. I år måtte vi stresse litt med endel gaver siden jeg reiser til Oslo og skal ta pakkene med.  Det deilige er at da er mesteparten av pakkenen allerede gjort unna.
Adventstid betyr også at mine to Isoldenisser kommer ned fra loftet. De er oppkalt etter mine besteforeldre og heter Aslak og Kristine. De lever ikke mer men akkurat navnene gjør at man tenker tilbake på den tiden vi ofte var hos dem, når vi tar de fram.
IMG_8763IMG_8749

Jenta vår på 14 vil fortsatt ha kalender og nesten alle pakkene er på plass. Gubben ville også ha, så det ble enkel kalender fra Rema1000 med små pakker som inneholder lapper på ting jeg/vi/han skal gjøre. Har hintet og hengt opp  en kalender for meg også - men det har ikke dukket opp noen pakker der ennå.....

IMG_8750IMG_8753

Litt tid på syrommet er det også blitt denne uken. Noe på bestilling og noe som skal gies bort til jul.

IMG_8777

IMG_8783

IMG_8754

De to nederste er sydd i kraftig filt som kan vaskes og er så og si strykefrie. Disse er bestilt av en som skulle ha hytteduker for å gi i gave. Veldig enkle å sy - bare kante de med sikk-sakk og dekorere litt med applikasjon og pene sømmer.
Har laget litt annnet småtteri som skal gies bort men det er til noen som nok titter innom her iblandt, så det får vente!
Ute er det også advent med lys på furu'a. Der har jeg to flotte nisser min venninne Lillian har laget men de skal jeg vise en gang senere. Ha en fin første advents-uke, alle sammen :-) Nå må jeg pakke for å dra til Oslo. Regner med at jeg klarer å passe inn en snartur innom Kathrine's quiltestue........ Selv om jeg er på kurs.

5 kommentarer

lindashus

02.12.2007 kl.21:00

Hei!God tur til Oslo.Kos deg på kurs.Flotte nisser.Skal si du har sydd masse.Selv er jeg inne i sytørke,håper det løsner. Ha det bra.Linda :))

Turid

03.12.2007 kl.00:37

Koselig Aslak og Kristine var, artig påfunn med å bruke navnene til noen man har kjær.Likte ideen med adventskalenderen og lapper med ting en skal gjøre.De løperne var jo hel supre.Ei fin advents tid ønskes deg og dine, kos deg på kurs!

Mitt Fargerike

03.12.2007 kl.08:49

Fine ting du har laga likte filtedukane godt. Lurer litt på kva sort filt du har og eventuelt kor det er kjøpt.

Mita`s hjørne

03.12.2007 kl.10:07

Flotte duker du har sydd...Kalendre må det være - blir ungene noen gang for store til det...he,he... her er det kalendre til alle - til utflytta unger sendes det...he,he...God tur til Oslo...

Hege

03.12.2007 kl.22:18

Åhh,det var flotte duker,skikkelig flotte gaver å gi bort.Håper Oslo turen blir bra,vi sees over kjevla søndag,da:)

Skriv en ny kommentar

hits